2011. november 13., vasárnap

A plejádiak bölcsessége - I. rész - bevezető



Plejádiaknak hívjuk magunkat. Bemutatkozásként azt mondhatnánk, hogy az idő és a dimenziók vándorai vagyunk. Kíváncsi csoportunk szándéka, hogy feltárja a lét minden zegzugát, s kozmikus hegyek-völgyek között vándorolva választ kapjon az élet fenséges rejtelmeire. A lét kiterjedt energiaháló, melyben végtelen számú ragyogó út, kapcsolat, esemény szórakoztató kitérő vár felfedezésre. Jelenleg azonban a legkomolyabban egy bizonyos helyre és időre figyelünk: a Földre, az 1987-es évtől kezdve 2012-ig bezárólag. Minden jel szerint ebben a periódusban olyan diadalmas megvalósulás lehetőségét hordozza ez a helyszín, ami által egy rövid időre az élet néhány nagyszerű misztériuma feltárul és megvalósul. Azért vagyunk itt, hogy figyeljük ezt a nagyszerű eseményt, és részt vegyünk benne. A mi perspektívánk, hatásában és kiterjedésében, sokdimenziós, mivel olyan tudatos energiák közössége vagyunk, akik saját elhatározásukból bővítik ismereteiket a létezés természetéről az idő különböző pontjain. az ég élettel teli, és azt kutatva, hogy kik is vagyunk valójában, az utunk hozzátok vezetett.
A Földön a tudat viharos gyorsasággal alakul át, olyan sebességgel, amilyenre eddig még nem volt példa az írott történelemben. Az emberek sejtszintű emlékezetében azonban sok kép - különös módon - ismerősnek tűnik. Ti most egy kritikus változás kellős közepén jártok, az emberiség a kozmikus erő újfajta értelmezésének a küszöbén áll. Természetes, hogy sokan közülünk kíváncsian várják, hogy mihez kezdtek ezzel az újfajta tudással. Más korszakokban ennek az erőnek a természetét félreértelmezték, következésképpen rosszul használták, ami kikerülhetetlenül önpusztításhoz vezetett. Mindazonáltal az élet végtelen ciklusai, a tanulás szakadatlan folyamata türelmesen kínálja fel újra ugyanazokat a leckéket, mert bár az élet elpusztíthatónak tűnhet, a tudat örök létezőként, és csak a formájában változó.
Az emberiség rohamos léptekkel közeledik a tudat hatalmas kozmikus szikláinak széléhez. Azzal, amit most csináltok, úgy, ahogy most döntötök, olyan összetett és hihetetlen élmények sorozatát határozzátok meg, amit most még elképzelni sem bírtok. A tudatosság új forradalmának hajnala felvirradt. Ennek az erőnek a kezelését nem kerülhetitek ki: most vagy soha! Kalandos természetünk arra késztet bennünket, hogy megosszuk veletek a nézeteinket gyorsan változó életetekről, hogy felajánljuk segítségünket, és néhány időszerű javaslatot tegyünk arra vonatkozóan, hogyan bánjatok a gyorsuló energiákkal, melyek csendben felkavarják a bolygótok életét.


A Plejádok lakói


Barbara Marciniak közvetítésével
Megjelent: A fejlődés örvénye

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése