2011. február 3., csütörtök

aranykor, új világ rend, fiatal generáció, sötétség

Az aranykor már régen volt, egyes érdekek kitörölték emlékezetünkből szinte teljesen. Ám egykor a magyar nyelv, az egyistenhit, a szeretet és még jó néhány dolog a harmóniát volt hivatott fenntartani az egész világon. Nem úgy, mint a pénz a hatalomvágy, az érdek és az ezek torzszülöttei: az ember embernek majomkodik a médiákban, az ember hazugsággyáros, az ember génmanipulál, az ember okosabbnak hiszi magát a másiknál, az embere hatalmasabbnak tartja magát minden más földi élőlénynél. Egykor a család szent volt, ma a pénz. A közösség együttes élete és közös megtapasztalásai számítottak az etalonnak, alapozták meg a haladást. Az idősebb átörökítette tudását a gyermekének. A boldogság, harmónia a lemondásról, a szeretetről, az elfogadásról, az önzetlen segítségről, összetartásról és összetartozásról, békéről, csendről, pozitív gondolatokról szólt.
Új világ rendről nincs mit beszélni. A világ rendezéséről KELL beszélni. Kulcsszavak: az igazság, az ősök, a hagyományok, a természet, összefogás. Ébredésre van szükség és fényre! Élet, Föld. Levegő, víz, föld. Azt gondolom van mivel foglalkozni a pénzhajhászás helyett, hogy ne súlyosbodjon a mai vadkapitalista empátia nélküli fajiságkultuszt teremtett, a gyógyszer és élelmiszeripar által tudatosan, manipulatívan visszafejlesztett, tömeggyilkos világ helyzete. Lásd a Föld megújulási folyamata már beindult, ergo természeti katasztrófák bekövetkezésének felgyorsulása, megtisztítás. Ez a fizikai megtisztulása a Föld bolygónak. Mi van a szellemvilággal? A jeleket már évszázadok óta kapjuk, sőt tán évezredekkel ezelőttről is megkaptuk. A szellemvilág figyelmeztet, de az érdek nem akarja, hogy tudomást szerezzünk erről...

A fiatal generációk főleg az elmúlt 120 év óta szoros kapcsolatban vannak a sötétséggel. Az ő életük mesterkélt(!) célja most a sötétségbe borulást szolgálja, de ezen változtatni kell sürgősen. Az igazságot még nem késő felfedni előttük, melyet eltorzított az érdek. Ehhez a 24-35 éveiben járó generáció 2007-től napjainkig születő gyermekeiben kell keresni a választ, ők az iránymutatók, akiket az ősi hagyományok és misztikus múlt szerint kell nevelni, tanítani és óvni, hogy tiszták és fényesek maradjanak. Ők a mi örökségünk és jövőnk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése