2011. február 27., vasárnap

e-Egészségedre 1. lecke -> 12 alaplépés testi-lelki megtisztulásunk eléréséhez




Üdvözöllek az első egészségről szóló bejegyzésemben!



Az egészséges emberhez vezető út 12 lépése


Minden olyan embernek iránymutatót szeretnék vázolni, aki úgy gondolja, hogy például ideje végre tennie az egészségéért is, tudatosan, mert az eddigi próbálkozások a diétákkal vagy nem váltak be, vagy a gyermekeinek test-lelki fejlődése fontosabb mindennél, főleg a pénznél, energia tartalékait nem szeretné elodázni, elege van a gyógyszerekből, életét szebbé akarja varázsolni.

Azt kívánom, hogy alapozd meg segítségemmel a mai napod egészségét. Legyen a holnap is a ma, addig a pillanatig, amíg egy következő rezgésszintre érsz. Ott is ugyanezt teszed majd és kijelented, hogy a mai napom a holnapom is, tehát minden nap a jelened és minden nap teszel valami csodálatosat magaddal, testi-lelki fejlődésed, megtisztulásod érdekében, hogy aztán azt vedd észre, jééé a környezetemben élőknek, majd azt vedd észre, hogy a világnak jó példája vagyok. Tanítsd meg másoknak is azt, amit most én neked, a mai naptól kezdve.

Nos akkor kezdjük.

Tudjad, hogy ez itt ingyenes, nem kötelező, csak önzetlen ajánlás. Érted. Érted? Oké.

A testi megtisztulás az első lépés lelki és szellemi megtisztulásodhoz. Ahhoz, hogy jó gondolatok kerüljenek a fejedbe, meg kell nyitni a csakráidat, energia kapuidat, hogy szabadon áramoljon a pozitív energia a testedben, pozitív energiasugárzásúvá váljon az aurád és bevonzzad a jót. Amikor ez sikerült máris változtál, már nem csak vonzod, hanem átadod a környezetednek a pozitív energiákat, ezzel másoknak is segítesz. Nagyon fontos, mert a belőled kiáramló pozitív energiádon a szereteted "utazik". Gondolom ez idáig nagyjából világos. Örülök. Ha valami nem tiszta, akkor kérdezz a fészbúkon.


Lássuk tehát mi az a 12 alaplépés, melyeket szem előtt tartva a testünket megtisztítása során egyensúlyunkat újra megtaláljuk


1. lépés - STOP - Hagyj fel a feldolgozott ételek előállítóinak jutalmazásával, gyors éttermi kaják elfogyasztásával, cukrozott és cukormentes (édesítőszeres) szénsavas italok megivásával, csökkentsd fokozatosan a gyógyszerek bevitelét, majd hagyj fel velük. Egyszerűen utasítsd el ezek megvételét. Nem könnyű, talán a listában a legnehezebb, de magadnak teszel jót!

2. lépés - START - Növeld a friss, organikus, azaz nem ipari, hanem bio (esetleg saját termesztésű) növények megvásárlását és elfogyasztását. Ebben a mértékletesség és a változatosság nagyon fontos. Ezért javaslom végy egy turmixgépet és készíts minden nap zöldség és gyümölcs koktélokat! Tanítsd meg gyermekeidnek is, hogy egyenek több friss növényt!

3. lépés - PLUSZ - Egészítsd ki diétádat szuper-élelmekkel és táplálék-kiegészítőkkel. Mire gondolok? Elsősorban algákra és mikroalgákra: spirulina másnéven kék-zöld alga (immunerősítés, természetes fehérjebeviteli forrás), chlorella (a dioxin méreg kiűzése) és asztaxantin (legerősebb antioxidáns). Miért gondolom, hogy ezeket is fogyasztanod kell? Mert a legjobb lúgosítók, méregtelenítők és természetes vitaminok a világon!

4. lépés - PLUSZ - Növeld az Omega-3 telítetlen zsírsav bevitelét szervezetedbe. Szívügyed! Fogyassz rendszeresen lazacot (természetes lazac kapszulát) és/vagy zöldkagyló-olajat, mert ezekben a legmagasabb az előfordulása. Véred, szíved, sejtjeid felfrissülnek!

5. lépés - Sütkérezz a napon kedvedre! Vigyázz, le ne égj. Testednek és elmédnek szüksége van napfényre: generálja a D-vitamint, ami segít a szívinfarktus, a rák, depresszió és cukorbetegség megelőzésében.

6. lépés - Növeld a testmozgást! Miután szervezetedbe tudatosabban viszel tápanyagokat, több kedved lesz, nagyobb igényed lesz a mozgásra. Ez hormonális! Bizony. Egy -egy hormon jut el (vagy éppenséggel nem jut el) az agyadba, mely szabályozza, hogy most egyél vagy ne egyél, mozogj vagy lustálkodj. A rendszeres és mértékletes testmozgás drasztikusan csökkenti a szívbetegség, rák és cukorbetegség kialakulását. Kezdetnek heti 3 kiadós séta.

7. lépés - Tornásztasd agyad, elméd! Tanulj nyelvet, játszatok közösen stratégiai játékokat, olvass könyveket, melyek aztán gondolkodásra késztetnek, kezdj valamit az agyaddal, hogy izzanak fel azok a neuronok! Ha közben szuper-élelmeket viszel be, meglásd könnyebbé válik ez a folyamat.

8. lépés - STOP - Felejtsd el a gyógyszereket! A vényköteles gyógyszer méreg, melyet üzleti érdekből hoztak létre és nem azért, hogy meggyógyulj. Szoktad olvasni a mellékhatások listáját? Akkor nem kommentálom. Ha jelenleg gyógyszereken élsz, akkor keress fel egy természetgyógyászt, aki segít fokozatosan áttérni a természetes gyógynövényekhez, gyógymódokhoz és tanácsot ad a helyes táplálékforrások vagy akár a személyre szóló természetes terápiák kiaknázását illetően.

9. lépés - STOP - Kerüld a kórházakat! A kórház a legveszélyesebb hely ahová csak mehetsz. Az csak egy dolog, hogy tele vannak antibiotikum-rezisztens szuper-baktériumokkal. Nagyobb a kockázata annak, hogy károsodsz, mint annak, hogy meggyógyulsz. Ha csak nem valamilyen akut dologban szenvedsz vagy sürgősségi ellátásra szorulsz, törekedj arra, hogy ne menj oda.

10. lépés - START - Higgy a természetesebb gyógyulásban, öngyógyításban. Minden betegségünk alapja lelki eredetű. Fogadd el, ismerd fel, hogy az immunrendszered egy technológiai csoda. A tested egy önregeneráló, önjavító biológiai csoda. Ha a megfelelő erőforrásokat viszed be (táplálékok, szuper-élelmek) , akkor a tested csodálatosan képes gyógyítani saját magát.

11. lépés - Mondj köszönetet magadnak, hogy időt szakítottál az egészségedre, erőt, kitartást és akarást fektettél a testedbe, azaz megfogadtad az előző 10 lépést. Adj magadnak egy gyógyító jutalmat: igyál rá egy jó kis gyümölcs-, vagy zöldségkoktélt. Vagy egymás után ;-)

12. lépés - Továbbítsd 3 ismerősödnek ezt a listát, add át szüleidnek, családodnak, munkatársaidnak, olyanoknak, akikről tudod, hogy ennek az információ halmaznak a hasznát vehetik mindennapjaikban. Adj hírt a helyes táplálkozásról és máris részt veszel abban a nagy hullámban, mely végigsöpör a Földön, megtisztítva emberek millióinak elméjét, testét, lelkét és ráébreszted őket a növényi alapú táplálékok gyógyító erejének fontosságára!


Erőt, egészséget!



forrás: Mike Adams www.HealthRevolutionPetition.org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése