2011. január 7., péntek

ébresztőnek 2 mottó



Légy önmagad, de ne vidd túlzásba!

Nem idéztem, csak az Élet diktálta le és azt gondolom ez nem csak hozzám, de hozzád is szól. Kiemelten akár a politikusoknak is, de mégsem emelném ki őket... vagy az okosoknak, de szóljon kiemelten inkább most a benned rejlő egyedi, őstehetségnek, mely ha hiszed, ha nem, a tudatos féltekéd része.





Élj a lehetőséggel, de ne élj vissza vele! 


Felnőttek, érettek, bölcsek figyelem! Az élet minden területére vonatkozik. Mint a fóliasátorban a növényt óvni, melegen tartani, dédelgetni kell. Vetítse rá mindenki a maga világának érzelemmel teli féltekéjére.

 



 
Figyelj csak! A két mottó a mérleg két tálcáján billeg? Persze, hogy ott. Én csak tudom hisz Mérleg vagyok. 


Hozd hát a két mottót egyensúlyba s az életben sikeres, boldog leszel. Nem könnyű, elhiszem, mert azóta egyre, egyre nehezebben húz hol az egyik hol a másik, mióta a világra jöttél. 





Javaslom, hogy kezdj el valóban gondolkodni, mint a legnagyobb gondolkodók tették, teszik, mert csupán ennyi a titok. Az Élet minden ezredmásodpercben újra gondol téged, a világegyetem apró kis mozgatórugóját. Ugyan már! Áruld csak el, valóban létezne olyan akadály, amiért pont ti ne lehetnétek tudatos szeretők vagy jó barátok?!


Jin Jang


Share


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése