2011. január 29., szombat

mire jó a marketinges?

Kedves vezető!
Sok teher van a válladon? Irányítanod kell, mindenről tudnod kell, nyomás alatt vagy már nem csak a munkahelyen kívül, de éppen hogy ott? Gyakran nem elég a 24 óra? Könnyítsd meg mindennapi, felelős életed, takaríts meg magadnak pénzt, időt energiát. 
A marketinges abban segíthet neked, amiben vállalkozásod erősíteni kell. Állandó látogatottság elérése, ennek növelése, stabil profit elérése, fejlesztésre szánható összegek megszerzése, ötletek adása és kivitelezése, lehetőségeid kiaknázása, szemléleted állandó frissítése, célközönségeddel kapcsolattartás és még sok sok hasznos dolog, amire a marketingesnek kutya kötelessége fókuszálni. Szerencsés vagy, mert kisujjában van minden. 
Mivel a világ stratégiai menedzsmentje és a társadalom online módba váltott, neked is online eszközökhöz kell folyamodnod annak ellenére is, hogy esetleg offline üzleted van. Legjobb közeg erre a közösségi média. Tudnod kell, hogy már nem a reklám határoz meg mindent, hanem Te, én, mi közösen a fogyasztókkal együtt határozzuk meg a reklámot. Azt nézünk meg, akkor és annyiszor amit akarunk. Elérkezett tehát az ideje annak, hogy a marketing stratégiádat valaki megtervezze, valaki rendszerességgel foglalkozzon vele. Online közösségi oldalak felületeinek segítségével, azaz egyszerre több csatornán kommunikáljon, tudatosan megossza mindazt, ami Te és a vállalkozásod vagytok. Használd ki ! 
Reklámszövegírás, igényes tartalom feltöltés, fotók, videók és más meghatározó eszközök alkalmazása, készítése elsődleges szempont, tehát nem mindegy az időzítés és hogy  kivel startolsz. Nem mindegy, hogy mennyibe kerül majd ez neked és nem mindegy mennyit tudsz megtakarítani, hogy végül fejleszthesd, bővítsd a vállalkozást és megelégedett évet zárj. Ezt a ma már igen komolyan meghatározó tevékenységhalmazt bízd rá külsős cégre és annak emberére! Klikk

forrás: http://csapatszellem.blog.hu/2010/11/09/hol_vagy_marketinges

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése